Kontakt

Pražská 7, 252 29 Dobřichovice

(naproti Plynboudě )

Telefon: 607 122 596
Mail:
info@jk-studio.cz

 

Nehtové špony

Nehtové špony jsou nehtová rovnátka, které jsou určeny pro řešení potíží se zarostlými, zkroucenými a deformovanými nehty. Díky jejich účinnosti jsou velmi populární nejen u německých pedikérů, podologů a lékařů. Od roku 1995 jsou špony distribuovány po celém světě.

Zarostlé nehty

Více než 2,5% populace trpí zarůstáním nehtů na nohou, nejčastěji způsobeným nesprávným stříháním nehtů nebo nošením nevhodné obuvi. Zarostlý nehet se často řeší chirurgicky excizí části nehtové ploténky. Operace je velmi bolestivá a negativně ovlivňuje každodenní klientův život. Míra recidivy je přitom vysoká. Osvědčenou alternativou jsou nehtová rovnátka. Rychle ulevují od bolesti a umožňují trvalý úspěch léčby. Klienti nosí nehtová rovnátka - špony po dobu několika týdnů až měsíců. Špony se pravidelně upravují a přemisťují.

Princip fungování nehtové špony

Nalepovací špona je tvořena elastickou plastovou podložkou, která se nalepí na nehet, a integrovaným aktivačním drátkem, který po utažení způsobuje požadované napětí a nadzvedává okraje nehtu. Použití této špony je velice snadné, protože špona není pod napětím, to je vytvořeno právě až po ní. Aktivní špony jsou vhodné pro všechny případy zarostlých nehtů a především tam, kde není možné zasunout háček pod okraje nehtů. Při aplikaci špony nevzniká žádné riziko poranění, nezasouvá se pod okraj nehtu. Je proto obzvlášť vhodná pro pacienty s diabetem.

Aplikace špon

Nejprve ohneme plastovou podložku špony a přizpůsobíme ji tvaru daného nehtu. Šponu nalepíme. V tu chvíli špona nevytváří napětí. Postupným otáčením smyčky integrovaného drátku se jemně zvedají okraje nehtu a zmírňuje se tak tlak na okolní tkáně. po dotažení smyčky se přebytek drátku odstřihne, zapiluje se a vytvrdí gelem.

alt

alt

Proč použít nehtové špony?

  • inovativní řešení všech typů zarostlých a deformovaných nehtů
  • unikátní řešení aktivace napětí špony pomocí integrovaného drátku
  • nástup účinku je velmi rychlý, časově nenáročný a zcela bezbolestný
  • vhodný i pro děti

 

Aplikace nehtové špony 1 ks 600,- Kč

tel. : 607 122 596

zdroj : profi-pedikúra